Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Beton7-Αφιέρωμα στον Λευκάδιο Χερν

Μεγάλο γεγονός για τον πολιτισμό είναι το αφιέρωμα στον Λευκάδιο Χερν που οργάνωσε το Beton7 και ο Δημοσθένης Αγραφιώτης.
Ένα σπουδαίο πολυήμερο αφιέρωμα στον μεγάλο συγγραφέα με ποικίλες δραστηριότητες (ομιλίες, διαλέξεις, ανοιχτές συζητήσεις, προβολές, μουσικές παρουσιάσεις), εκλεκτούς ομιλητές και καλλιτέχνες (με πρώτη ομιλήτρια στις 31 Μαρτίου τη Σόκο Κοϊζούμι). 
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Πέμπτη 27 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και θα μιλήσει ο ιδρυτής του Beton7. 
Κι έτσι ξεκινάει το ταξίδι του Κοττό. Ανάμεσα σε εκλεκτούς φίλους του Λευκάδιου Χερν, στο πλαίσιο ενός σπουδαίου αφιερώματος στον μεγάλο συγγραφέα, που θα διαρκέσει μέχρι τις 14 Απριλίου. Σε όλη τη διάρκεια του αφιερώματος το Κοττό θα βρίσκεται στον χώρο του Beton7. 


Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΤΤΟ
θα γίνει τις 12 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα από την Τέτη Σώλου. Η παρουσίαση συνοδεύεται από προβολή εικόνων της Ιαπωνίας του Λευκάδιου Χερν και επενδύεται μουσικά από ειδικά κατασκευασμένα αρχαία και παραδοσιακά όργανα. 
Η παρουσία των φίλων θα είναι έμπνευση, χαρά και τιμή. 
Σπάνια βιβλία
Οι φίλοι που θέλουν να δουν σπάνιες πρώτες εκδόσεις  των έργων του Λευκάδιου Χερν έχουν την ευκαιρία να τα δουν στο Beton7, όπου σε όλη τη διάρκεια του αφιερώματος θα εκτίθεται η συλλογή Τάκη Ευσταθίου. 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του αφιερώματος μπορείτε να το δείτε πατώντας 
ΚΛΙΚΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου